Droppbrickor
Droppbrickan används både som avrinnings plats för ”blöta” råvaror vid uppläggning och även vid tillagning i ugn.
Dessutom fyller den sin funktion i bar verksamheten.
Den alltmer populära droppbrickan finns numera i tre storlekar.
Lilla: 175 x 225 mm
Mellan: (halvgastro) 325 x 265 mm
Stora: (helgastro) 530 x 325 mm
Tillverkas i rostfritt stål. Brickan finns i lager och levereras över hela landet.
Begär prisoffert.
Droppbrickan används numera på många välkända restaurangkök runtom i Sverige och Norge:
28+ i Göteborg, Adam & Albin, Barobao, Dahlgren, Djuret, Edin Dzemat, Fiskekrogen, Franzen, Görvälns slott,
Karlaby krog, Myllymäki, Pubologi, Rival, Svenska Kocklandslaget, Thoresta herrgård, Alberts Kök i Trollhättan,
Kungsportshuset i Göteborg, Villa Strandvägen i Ystad, Vålkojan i Vemdalen , Tak och Unn i Stockholm,
Steam hotell i Västerås, Vår Gård i Saltsjöbaden, Eriks Basar, Volt, Portal, Gyldene Freden, Nook, Gastrologik,
Grand Hotel i Lund, Swedish Taste i Göteborg, Haymarket, Restaurang Hantverket och många av Årets kockar.
Beroendeframkallande droppbricka skrev Stefan Ekengren på sin blogg ”kökstugg”