borrwallgastro.se

Menu
  • Start
  • På gång
  • Droppbrickor
  • Recept
    • Apelsinglacerat Ankbröst
    • Halstrad Gös Provencale
    • Lax & gäddfärs queneller
    • Stäng
  • Våra tjänster
  • Om Borrwall
  • Kontakt

Droppbrickor

Droppbrickor
Droppbrickan används både som avrinnings plats för ”blöta” råvaror vid uppläggning och även vid tillagning i ugn.
Dessutom fyller den sin funktion i bar verksamheten.

Den alltmer populära droppbrickan finns numera i tre storlekar.

Lilla: 175 x 225 mm
Mellan: (halvgastro) 325 x 265 mm
Stora: (helgastro) 530 x 325 mm

Tillverkas i rostfritt stål. Brickan finns i lager och levereras över hela landet.
Begär prisoffert.

Droppbrickan används numera på många välkända restaurangkök runtom i Sverige och Norge: 
28+ i Göteborg, Adam & Albin, Barobao, Dahlgren, Djuret, Edin Dzemat, Fiskekrogen, Franzen, Görvälns slott,
Karlaby krog, Myllymäki, Pubologi, Rival, Svenska Kocklandslaget, Thoresta herrgård, Alberts Kök i Trollhättan,
Kungsportshuset i Göteborg, Villa Strandvägen i Ystad, Vålkojan i Vemdalen , Tak och Unn i Stockholm,
Steam hotell i Västerås, Vår Gård i Saltsjöbaden, Eriks Basar, Volt, Portal, Gyldene Freden, Nook, Gastrologik,
Grand Hotel i Lund, Swedish Taste i Göteborg, Haymarket, Restaurang Hantverket och många av Årets kockar.

Beroendeframkallande droppbricka skrev Stefan Ekengren på sin blogg ”kökstugg”

 

                

 

www.borrwallgastro.se borrwall@gmail.com

fb50  instagram50  twitter50

Borrwall Gastronomi & Catering AB
Mössebergsvägen 31
167 43 Bromma
Telefon 070 - 797 87 30

Copyright © 2025 · Streamline Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Logga in