borrwallgastro.se

Menu
  • Start
  • På gång
  • Droppbrickor
  • Recept
    • Apelsinglacerat Ankbröst
    • Halstrad Gös Provencale
    • Lax & gäddfärs queneller
    • Stäng
  • Våra tjänster
  • Om Borrwall
  • Kontakt

Halstrad Gös Provencale

Halstrad Gös Provencale 6 pers.

Ingredienser:
900 g gösfilé med skinn, fjällad
1st. röd paprika
1st. zucchini
1st fänkål
20-25st svarta oliver
5 dl fiskbuljong el. kyckling
2 dl vit vin
0,2 g saffran
4 msk olivolja
4 cl. Pernod
Olivolja att halstra fisken i
Tillbehör: citronaioli och kokt potatis

Stycka fisken i 12 bitar
Skär grönsakerna i c:a 3cm stora bitar och sautera(stek försiktigt) tills de blir mjuka, krydda med salt&peppar.
Koka upp buljongen med saffran,vinet och Pernod.
Smaka av med salt & peppar, lägg i grönsakerna och oliverna.
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och halstra fisken med skinnsidan ned c:a 3min, vänd och fortsätt c:a 1min.
Fördela grönsaksbuljonger på 6tallrikar och lägg fisken överst, ringla över lite god olivolja,garnera gärna med fänkålsdillen.

Servera med citronaioli och kokt potatis.
Bon Appetit!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

www.borrwallgastro.se borrwall@gmail.com

fb50  instagram50  twitter50

Borrwall Gastronomi & Catering AB
Mössebergsvägen 31
167 43 Bromma
Telefon 070 - 797 87 30

Copyright © 2023 · Streamline Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Logga in